Om VegoFuel – protein för en bättre värld

VegoFuel är en portal för dig som vill lära dig mer om protein och har en förkärlek för veganska, vegetariska och vegetabiliska livsmedel.

Idén bakom VegoFuel var att skapa en resurs för att göra det lättare att få kunskap om vegetariska alternativ, speciellt för dig som är extra fysiskt aktiv, styrketränar eller idrottar.

Det ska inte vara svårt att täcka sitt proteinbehov bara för att du är vegan!

VegoFuel tror på en grönare värld

Vi som jobbar med VegoFuel är veganer, vegetarianer eller flexitarianer.

Det finns många anledningar att välja en vegetarisk eller vegansk kost. Och alla behöver inte tycka lika.

En av de saker som motiverar oss att ”tänka grönare” är att de ekologiska konsekvenserna av en allt för stor konsumtion av kött med stor sannolikhet kan bli katastrofala. Vi tänker främst på den globala uppvärmningen.

Vi tror att mänskligheten kommer att behöva anpassa sig och i högre utsträckning välja vegetabiliska och alternativ för att spara på energi och minska utsläppen.

Med tilltagande klimatförändringar och en alltmer mångtalig världsbefolkning inser vi att behovet av alternativa källor till mat och protein kommer att bli en nödvändighet.

VegoFuel gör det lättare för dig att hitta veganskt protein!

Andra skäl att välja veganskt protein

Vi vet också att det finns många människor som väljer en vegansk kost för att de bryr sig om djurens rättigheter och välmående. Andra äter veganskt av religiösa skäl. Eller för att det är billigare.

Oavsett vad du har för anledning att vara vegan, flexitarian, eller vegetarian hoppas vi att du kommer att ha nytta av den information som du hittar här på VegoFuel.

Vill du annonsera?

Är du intresserad av att annonsera eller samarbeta med oss på VegoFuel?

Då når du oss enklast på: vegofuel@harvedge.se